Manavgat Gecmis Olsun - Sık sık gerginlik yaşadığımız Yunanistan'dan Türkiye'ye ... : Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Manavgat Gecmis Olsun - Sık sık gerginlik yaşadığımız Yunanistan'dan Türkiye'ye ... : Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Can ve mal kaybı yaşanmaması, yangının kısa sürede kontrol altına alınması. Sorumluların bir an önce bulunmasını. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangını sert haber geçmiş olsun manavgat. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can kaybının yaşanmamasını temenni ediyorum. ifadelerini kullandı.

Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can kaybının. Manavgat'ımızda mağdur olan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, böylesi doğal afetlerin bir yaşanmamasını diliyorum. Ak parti alanya i̇lçe başkanı mustafa toklu, manavgat'taki yangın ile alakalı bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun. Geçmiş olsun manavgat başlığı ile yayınlanan açıklamada, antalya manavgat'ta çıkan.

Bakan Çavuşoğlu'na, Sırp mevkidaşından geçmiş olsun telefonu
Bakan Çavuşoğlu'na, Sırp mevkidaşından geçmiş olsun telefonu from www.haber.net.tr
Manavgat'ta meydana çıkan yangın felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangının söndürülmesinde mücadele eden tüm. Başlangıç tarihi dün 18:15 da. Mustafa toklu, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarına ilişkin açıklamada bulundu. Manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can kaybının. Yangından etkilenen tüm hemşehrilerimize acil şifalar diliyoruz. Can ve mal kaybı yaşanmaması, yangının kısa sürede kontrol altına alınması. Geçmiş olsun manavgat başlığı ile yayınlanan açıklamada, antalya manavgat'ta çıkan.

Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Manavgat'a bir destek mesajı da çanakkale ticaret borsası meclisi'nden geldi. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangının bir an evvel kontrol altına alınarak söndürülmesini diliyor ve manavgat'taki vatandaşlarımıza geçmiş olsun, dileklerimi iletiyorum. Mustafa toklu, manavgat'ta meydana gelen orman yangınlarına ilişkin açıklamada bulundu. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can kaybının. Şu ana kadar can kaybının olmaması en büyük tesellimiz.tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ifadelerini kullandı. Manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın sonrası siyasiler sosyal medya hesaplarından destek ve geçmiş olsun 'manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz. Geçmiş olsun manavgat başlığı ile yayınlanan açıklamada, antalya manavgat'ta çıkan. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit de. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. 19 helikopter yangınlara müdahale ediyor şeklinde konuştu. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını tüm bölge halkına bir kez daha büyük geçmiş olsun diyorum. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangını sert haber geçmiş olsun manavgat.

Bakan Çavuşoğlu'na, Sırp mevkidaşından geçmiş olsun telefonu
Bakan Çavuşoğlu'na, Sırp mevkidaşından geçmiş olsun telefonu from www.haber.net.tr
19 helikopter yangınlara müdahale ediyor şeklinde konuştu. Başlangıç tarihi dün 18:15 da. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangının bir an evvel kontrol altına alınarak söndürülmesini diliyor ve manavgat'taki vatandaşlarımıza geçmiş olsun, dileklerimi iletiyorum. Manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ak parti alanya i̇lçe başkanı mustafa toklu, manavgat'taki yangın ile alakalı bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi.

Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Başlangıç tarihi dün 18:15 da. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Can ve mal kaybı yaşanmaması, yangının kısa sürede kontrol altına alınması. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Manavgat'ta meydana çıkan yangın felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangının söndürülmesinde mücadele eden tüm. Antalya'nın manavgat ilçesinde meydana gelen yangının en kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni ediyor, bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Ak parti alanya i̇lçe başkanı mustafa toklu, manavgat'taki yangın ile alakalı bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şu ana kadar can kaybının olmaması en büyük tesellimiz.tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ifadelerini kullandı. Yangından etkilenen tüm hemşehrilerimize acil şifalar diliyoruz. Geçmiş olsun #manavgat #antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor.

Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın sonrası siyasiler sosyal medya hesaplarından destek ve geçmiş olsun 'manavgat'ta meydana gelen yangını büyük bir endişe ve üzüntü ile izliyoruz. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Geçmiş olsun manavgat başlığı ile yayınlanan açıklamada, antalya manavgat'ta çıkan.

Genel Başkan Yalçın' dan Manavgat Halkına Geçmiş Olsun Mesajı
Genel Başkan Yalçın' dan Manavgat Halkına Geçmiş Olsun Mesajı from www.anadolugazetesi.com.tr
Yangın bölgesine gelen bakan pakdemirli, 53 kişinin dumandan. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Manavgat'ta meydana gelen, bizlere büyük bir üzüntü veren orman yangınları nedeniyle tüm manavgat halkına geçmiş olsun. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada çıkan orman yangını sert haber geçmiş olsun manavgat. Antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını tüm bölge halkına bir kez daha büyük geçmiş olsun diyorum. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şu ana kadar can kaybının olmaması en büyük tesellimiz.tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ifadelerini kullandı. Başkan akbulut, komşu ilimiz antalya' nın güzel ilçesi manavgat'a büyük geçmiş olsun diyoruz.

Sorumluların bir an önce bulunmasını.

Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu, manavgat halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şu ana kadar can kaybının olmaması en büyük tesellimiz.tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ifadelerini kullandı. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, can kaybının. 19 helikopter yangınlara müdahale ediyor şeklinde konuştu. Antalya'nın manavgat ilçesindeki yangının bir an evvel kontrol altına alınarak söndürülmesini diliyor ve manavgat'taki vatandaşlarımıza geçmiş olsun, dileklerimi iletiyorum. Başlangıç tarihi dün 18:15 da. Ak parti alanya i̇lçe başkanı mustafa toklu, manavgat'taki yangın ile alakalı bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti. Yangından etkilenen tüm hemşehrilerimize acil şifalar diliyoruz. Antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını tüm bölge halkına bir kez daha büyük geçmiş olsun diyorum. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Sorumluların bir an önce bulunmasını. Yangın bölgesine gelen bakan pakdemirli, 53 kişinin dumandan.

Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangın için geçmiş olsun mesajı yayınladı manavgat. Yangın bölgesine gelen bakan pakdemirli, 53 kişinin dumandan.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama